Tropic Marin Reef Actif

Tropic Marin Reef Actif

Tropic Marin

Ny produkt

Tropic Marin Reef Actif - förstärker färger och ger näring till filtrerande djur

Mer detaljer

Leveranstid cirka 10 dagar

185 SEK

ink moms
Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Tropic Marin Reef Actif

 

Tropic Marin Reef Actif - förstärker färger och ger näring till filtrerande djur.

 

För livskraft och färg i koraller och musslor

Tropic Marin ® REEF Actif har en unik dubbel funktion. Dels  adsorberar det näring och samtidigt bildar det mat åt bakterier som bryter ner näringsämnen i saltvattensakvarier. Genom detta bildas en länk mellan oorganiska näringsämnen och den biologiska förmågan i  akvariet.

Dessa bundna näringsämnen gör REEF Actif ännu mer värdefull som en källa till positiva bakterier näring och därigenom starkt är att minska vattenföroreningar. REEF Actif består av långa kedjor molekyler som endast kan brytas ned genom särskilda organismer. Denna minskning är alltid gradvis och försäkrar att det aldrig finns några farliga syre förlust i akvariet som kan uppstå med många andra typer av bakteriella näringsämnen.
 
Bland de organismer som kan utnyttja REEF Actif är det symbiotiska bakterier som lever i koraller, svampdjur, rörmaskar och många andra filter djurfoder.

Minskningen av näringsämnen vid användandet av REEF Actif fungerar så effektivt att koraller och musslor uppvisar betydligt bättre vitalitet och sina klaraste färger.

Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.