Coral RX Pro Korall Dip

Coral RX Pro Korall Dip

I lager
295,00 kr
Inkl. moms

Coral RX Pro Korall Dip - tar effektivt bort parasiter från korallerna

 Kundbetyg
Inget betyg satt än
på det här språket

Coral RX Pro Korall Dip

 

Coral RX Pro Korall Dip - tar effektivt bort parasiter från korallerna

 

Coral Rx utvecklades under 2006 i två syften: att behandla koraller  med parasiter, och som en förebyggande åtgärd för att främja hälsosamma koraller före parasiter eller bakteriella infektioner kan bli skadliga. Korall Rx är hård mot parasiter, men ändå skonsam för korall (innehåller inte jod eller oxidationsmedel). Coral Rx dig möjlighet att arbeta aktivt för att skydda din investering.


Corall Rx Pro innehåller 30ml och räcker till cirka 64 liter färdig blandning.

Oberoende tester

Coral Rx testades oberoende av Andrew Lynford, MS i biologi från Hofstra University. Denna undersökning försökt att kvantifiera effekten av tre kemiska preparat mot plattmask: Flatworm Exit, Coral Rx, och povidon. Hans forskning är tillgänglig i en utvald artikel publicerades i Advanced akvarist, april 2009. Nedan följer utdrag ur hans slutsatser:.

• Coral Rx var den mest effektiva behandlingen ...
• Coral Rx utförs samt en korall dopp, och det skulle vara fördelaktigt för korall odlare, grossister, detaljhandlare, akvarier, och hobbyister att använda denna produkt för karantän av nyinköpta koraller.
• Kemiska behandlingar används som en förebyggande protokoll som används för att utrota Plattmaskar innan de förs in i ett akvarium. Dessa kemiska behandlingar kallas en korall dip.
• karantän av koraller och levande sten med korall dip är det bästa sättet att hantera marina Plattmaskar eftersom det hindrar deras införande, och kringgår problemen i samband med convolutrilobid gift utsläpp.
• Skörd korallrev på korall (arter) för att ersätta förlorad korall i akvarium genom convolutriloba toxin release är miljömässigt dyrt, och bör förhindras med hjälp av korall dip.

Coral Rx - en annan typ av korall dip

Coral Rx konstruerades med åtanke på dina korallers hälsa. Vår egen blandning av naturliga ingredienser innehåller inget jod, som är känt för att påverka färgen på koraller, Coral Rx innehåller inte heller oxidanter vilkas biprodukter är ofta giftiga och fortsätter att reagera med omgivande vävnad. Oberoende forskning ifrågasätter också effektiviteten av jod behandlingar. Ta gärna en titt på den här artikel i Advanced akvarist, april 2009. 

Coral Rx tar bort många av de "svår hanterade" korallskadedjur som Acropora-Ätande Plattmaskar, Montipora-Eating nakensnäckor och Zoanthid-ätande snäckor.

Främjar Korall Hälsa - Coral Rx är hårt mot parasiter ändå skonsamt på koraller det gör det till en perfekt profylaktisk behandling som skyddar din korall investering. Oavsett om du har karantän på dina koraller innan du lägger dem i ditt akvarium, ett dopp i Coral Rx minskar sannolikheten för att lägga till en parasit i ditt akvariums ekosystem.

Användning

Coral Rx kan användas vid behandling av många typer av levande koraller, mjuk, LPS och SPS. Coral Rx bör användas vid behandling av koraller som har parasiter eller andra bakteriella infektioner. Dessutom bör den användas som en profylaktisk behandling innan du inför levande korall till ditt akvarium.

Korall Rx är effektiva för att avlägsna följande parasiter:

- Acropora Ätande Plattmaskar (AEFW)
- Montipora ätande nakensnäckor
- Bristleworms
- Zoanthid ätande spindlar
- Röda Plattmaskar

Också stöd vid behandling av:
- Fintrådiga Hår Alg
- Snabb vävnadsnekros (RTN)
- Långsam vävnadsnekros (STN)
- Bakterieinfektioner & Mera


Coral Rx bör inte användas på fisk, räkor, krabbor, snäckor, musslor eller andra ryggradslösa djur. Vi har inte testat CoralRx effektivitet på Acropora Red Bugs.

beskrivning

• Dosering per 3,8 Liters dip
- Coral Rx Pro: 30 droppar
• Skaka Coral Rx Pro flaskan. Tillsätt dosering 30 droppar till  3,8 liter saltvatten från akvariet. Blanda väl. Använd en liten pump som håller vattnet i rörelse och placera korall i korall dip. Om du inte har en liten pump så skaka försiktigt korallerna i korall dip. Håll korallen i korall dipp i 5 till 10 minuter. Efter 5 till 10 minuter, ta korall och kassera korall dip. Återanvänd inte korall dopp eftersom parasiten kan frigöra toxiner. Skölj korall med rent saltvatten från karet och sedan kan korallen sättas i akvarium. Lägg inte Coral Rx direkt i akvariet utan skölj den först. 

Ingredienser: destillerat vatten, utvald blandning av naturliga extrakt.

FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN

För koralldip använding ENDAST
ANVÄND INTE om säkerhets förslutningen är bruten eller saknas

Tillverkat i USA

1743-
1 Produkt

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Reviews

Be the first to write your review !

Produkt lagd till önskelistan
Produkter lagda till jämförelse

Salta kakor?
Drakfisken.se sparar cookies för att ge dig den bästa upplevelsen när du surfar på www.drakfisken.se

Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats.