Triton AL99

Triton AL99

Triton Lab

Ny produkt

Triton AL99 - aluminiumbaserad fosfatreducerare av högsta renhet

Mer detaljer

1 Enhet

I lager

247 SEK

ink moms
Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Triton AL99

Triton AL99 - aluminiumbaserad fosfatreducerare av högsta renhet

Triton AL 99 PO4 Remover- Är tillverkad med högsta tänkbara renhet för att undvika tillförsel av oönskade ämnen. Lägg märke till den extremt vita färgen på produkten. 

AL 99 är mycket effektiv på att binda fosfat, men binder även andra föroreningar såsom kisel (silikat) och barium. Rekommenderad dos av AL99 är 50ml per 100 liter akvariumvolym. I akvarium med mycket höga fosfatnivåer kan doseringen ökas till 100 ml per 100 liter. Precis som med många andra värden är stabilitet ofta viktigare än själva värdet. Genomför därför förändringar i fosfatvärdet långsamt och försök undvika för stora och snabba svängningar. Testa gärna dagligen med en bra fosfatmätare såsom Hanna Checker. Om värdena sjunker allt för snabb så avbryt filtreringen och låt korallerna anpassa sig över tid. Ett värde på kring 0,04 PPM brukar ge bra resultat i SPS dominerade system, men kom ihåg, stabila värden är det viktigaste.

Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.