Rea! Qium CyanoControl

Qium CyanoControl

Qium

Ny produkt

Qium CyanoControl - biologisk cyano bekämpning utan antibiotika eller skadliga tillsatser

Mer detaljer

1 Enhet

I lager

315 SEK

ink moms
Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Qium CyanoControl

 

Qium CyanoControl - biologisk cyano bekämpning utan antibiotika eller skadliga tillsatser

 

Cyanobakterier eller slemalger är en riktig plåga som har fått många akvarister att ge upp sin hobby. Det både ser förfärligt ut och skapar ofördelaktiga förhållanden för fiskar och koraller. För att undvika detta bör man ta hand om Cyanoproblemet så tidigt som möjligt.

 

Qium CyanoControl är helt fritt från antibiotika eller skadliga tillsatser. Det bekämpar Cyano på en rent biologiskt vis. Det är enkelt att använda, lös upp i vatten och tillsätt direkt i akvariet på ett ställe med bra cirkulation. Upprepa behandlingen dagligen tills problemen helt har försvunnit.

Det går även att använda Qium CyanoControl förebyggande. Då kan man förhindra att ett algangrepp ens uppstår.

 

Observera att det finns alltid en viss risk vid behandling med algmedel. Även om medlet i sig själv inte är farligt så kan störningar uppstå när snabba förändringar sker och större mängder alger dör. Cyano innehåller en mängd skadliga ämnen så se till att optimera skumning och dylikt i samband med behandling för att minimera eventuella risker.

Normal dosering 1g per 100 liter vatten och dag.

Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.