Radion XR30w G4
Radion XR30w G4
Radion XR30w G4
Radion XR30w G4
Radion XR30w G4
Radion XR30w G4

Radion XR30w G4

Leveranstid cirka 2 veckor
7 790,00 kr
Inkl. moms

Radion XR30w G4 - mer färger, kraft och spridning

 Kundbetyg
Inget betyg satt än
på det här språket

Radion XR30w G4

Radion XR30w G4 - mer färger, kraft och spridning

Äntligen är nya Radion G4 här! Det finns nu möjlighet att göra förbeställning på denna fantastiska lampa. Leveranstiden är ännu osäker, men leveranser sker i turordning efter när beställningarna läggs så det gäller att vara snabb.

Mer färger

Radion G4 har ett helt nytt LED-kluster. Man har balanserat om de erkänt effektiva dioderna från G3 och lagt till varmvit och violett, för att ta färgåtergivningen på dina koraller till en ny nivå. Med hjälp av de helt nya HEI-linserna blandas färgerna dessutom bättre än någonsin tidigare. f

Mer täckning

HEI-linserna på G4 ger ett större användbart ljusområde. Det är åstadkoms genom att bättre sprida det ljuset som tidigare gett mycket höga PAR-tal direkt under lampan. Det innebär ett större område belyses med optimal intensitet för korallen välmående och tillväxt. Självskuggning minskas också och koraller på alla djup ges bättre förutsättningar att frodas. 

Mer tystgående

EcoTech försöker alltid skapa utrustning som stör så lite som möjligt. Smälter in snarare än sticker ut. G4 har en slank profil och liten storlek och ljudnivån är nu avsevärt reducerad. G4 har en helt ny designad heatsink som möjliggör rätt kylning utan högljudda fläktar.

Mer kontroll

Fler färger innebär fler kanaler. G4'an är precis som de tidigare modellerna helt kompatibel med EcoSmart Live. Den kan läggas till på ett nytt eller ett existerande ESL-konto med hjälp av USB eller ReefLink.

Akvarietyp
Saltvatten
2362-
 Reviews

Be the first to write your review !

Produkt lagd till önskelistan
Produkter lagda till jämförelse

Salta kakor?
Drakfisken.se sparar cookies för att ge dig den bästa upplevelsen när du surfar på www.drakfisken.se

Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats.