Kessil AP700

Kessil AP700

Kessil

kes022-o

Ny produkt

Kessil AP700 - perfekt spridning, fantastiska färger, utmärkt tillväxt

Mer detaljer

Leveranstid cirka 1 vecka

13 099 SEK

ink moms
Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Kessil AP700

Kessil AP700 - perfekt spridning, fantastiska färger, utmärkt tillväxt

Hybrid Optics

"Hybrid Optics" simular effekten av en kombination av Metalhalogoen och T5. Kessils specialdesginade linser och reflektorer ger en bredare spridning och överlägsen penetration av ljuset. Det här mer eller mindre utplånar självskumning och brännpunkter. 

 

Maximal spridning

De nya "Hybrid Optics" kombinerat med de senaste generationerna av Dense Matrix LED arrays ger upp till The new "Hybrid Optics" combine with the two latest generation of Dense Matrix LED arrays, vilket ger upp till 120cm täckning. AP700 är designad och testad för att ge bästa spektrum för optimal tillväxt och utfärgning på korallerna. 

Mixed rev:
Täcker 122 x 61 cm om den hängs 38-46cm över ytan.
Ljuskrävande SPS kar:
Täcker 91 x 61 cm och hängs 13-18cm över ytan .

WiFi styrning

Ipad appen ger användaren tillgäng till en avancerade program och styrmöjligheter liksom möjlighten att synka flera belysningar. Appen ger möjligheter såsom full färgstyrning, acklimatisering, vädereffekter och mer. 

 

Strålande

Kessils lampor ger ett skimmrande ljus som liknar de naturliga ljuset från solens strålar. Det är som att återskapa en del av havet i ditt vardagsrum. 

 

Heltäckande färgspektrum

Den nya generationen av Dense Matrix LED tar färgerna i akvariumbelysning till en ny nivå. Ett heltäckande spektrum erbjuds med AP700 och med Ipad appen är det möjligt att välja nivå på en mängd färger såsom grön, gul, röd och lila. 

 

 

Färg mix

De olika våglängderna blandas och ger ett enhetligt ljus utan så kallad "Disco-effekt". 

 Kessil Logic

Individuellt justerbara färgkanaler låter användaren ställa in önskad färg inom ett visst spektrum område samtidigt som det bebehåller bästa förhållanden för koralltillväxt och utfärgning. Kessil Logic™ bibehåller jämn output över spektrumet, Sky Blue till Deep Ocean Blue.

Penetration

Den patenterade Dense Matrix LED™ teknologin samlar ett flertal LED chips till en enda ljusstråle, vilket skapar en kraftfull ljuskälla som ger bättre och djupare penetrationsförmåga utan att ge avkall på spridningen. Ljuset når 60-80 djup i de flesta rev. Man kan även trycka ner ljuset till större djup genom att använda flera flera enheter närmare varandra elller genom tillvall i form av optiska linser.

UV

Oavsett vilken färginställning som väljs så ger Kessil rätt blandning av UV ljus för att stimulera korallernas färger på bästa sätt.

Design

Kompakt och slimmad design med extra fördelar såsom tyst drift, innovativ värmehantering och effektiva, långlivade LED konstruktioner. Designen ger också möjlighet till flera upphängningsmöjligheter såsom Mounting Arms, Canopy Kit, and Hanging Kit.

AkvarietypSaltvatten
Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.