Rea! FM Ultra Life

FM Ultra Life

Fauna Marin

Ny produkt

FM Ultra Life - renar vattnet och ger näring till musslor

Mer detaljer

1 Enhet

I lager

38 SEK

ink moms

95 SEK ink moms

-60%

Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

FM Ultra Life

 

FM Ultra Life - renar vattnet och ger näring till musslor

 

FM Ultra Life fungerar som ett bindemedel som gör det möjligt för musslor att ta upp aminosyror och vitaminer och förbättrar därmed deras hälsa och färg markant!

Mixa ett par droppar Ultramin S och Ultra Life och mata blandningen till dina musslor. Du kommer bli förvånad över den ökade färgstyrkan!

FM Ultra Life är även en högaktiv naturlig mineral som absorberar nitrat, nitrat och fosfater. Föroreningarna binds i mineralen och kan sedan skummas bort. 

FM Ultra Life har en mycket stor ytarea som gör det möjligt för bakterier att få fäste. Det har en unik jonbytande kapacitet. FM Ultra Life binder effektivt ammonia, ammonium, förhindrar nitrit och nitrat att ansamlas och minskar mängden detritus. Det tar bort oönskad gulfärgning av vattnet såväl som giftiga substanser. FM Ultra Life ökar effektiviteten på skumningen, speciellt om man använder foder med högt fettinnehåll såsom SEAFAN eller Ultramin F.

 

FM Ultra Life är en naturlig produkt som kan vara mycket nyttig i många situationer, men det är inte en ersättare för regelbundna vattenbyten.

Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.