Seachem SeaGel

Seachem SeaGel

2 Review(s)
Seachem

Ny produkt

Seachem SeaGel - blandning av högeffektivt aktivt kol och fosfatborttagare

Mer detaljer

Leveranstid cirka 14 dagar

160 SEK

ink moms
Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

(5/5)
2 rating(s) - 2 review(s)
View distribution

Seachem SeaGel

 

Seachem SeaGel - blandning av högeffektivt aktivt kol och fosfatborttagare

 

Produktbeskrivning:
SeaGel™ är en blandning av MatrixCarbon™ och PhosGuard™. MatrixCarbon™ är ett högeffektivt aktivt kol som tar bort organiska föroreningar såväl som gulämnen. PhosGuard™ är ett kraftfullt filtermedium mot fosfat, silkat/kisel och giftiga metaler/syror. Båda filtermaterialen är pärlformade för att optimera vattenflödet och öka effekten. De två filtermaterialen förstärker varandras funktion. De är perfekta för användning i rev och saltvattensakvarium. 
Vad skiljer SeaGel från andra produkter?
MatrixCarbon™ är en en av de allra bästa aktivt kol-produkterna när det gäller att inte läcka fosfat till akvariumet, men små små mängder frigörs ändå. Att lägga till PhosGuard™ till blandning tar direkt bort det problemet och du får maximal effekt utan några nackdelar. Att filtermaterialen är pärlformade bidrar också till ett optimalt vattenflöde och funktion.
Användning:
Använd 500 mL för varje 300–450 L. Använd i universalfilter eller filterpåse. Sköjs i sötvatten/osmosvatten innan användning. Produkten kommer bubbla och bli lite varm när den blötläggs första gången.
By (Katrineholm, Sweden) on 26 May 2016 (Seachem SeaGel) :
(5/5

Kanon!

Kanon!

 Report abuse
By (Motala, Sweden) on 31 May 2015 (Seachem SeaGel) :
(5/5

Snabb och bra service med bra pris.

Funkar bra att handla hos Drakfisken som har bra priser. Jag brukar handla från Tyskland men för dessa priser är det inte lönt.

 Report abuse
Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.