Rea! ATI Power Cone 250i

ATI PowerCone 250 iS DC

ATI aquarientechnik

Ny produkt

ATI PowerCone 250 iS DC - Kraftfull och prisvärd skummare med DC-pump

Mer detaljer

Leveranstid cirka 10 dagar

4 999 SEK

ink moms
Trygga smidiga betalningar med
Trygga smidiga betalningar med

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

ATI PowerCone 250 iS DC

 

ATI PowerCone 250 iS DC - Kraftfull och prisvärd skummare med DC-pump

 

ATI har blivit smått berömda för sin innovationsförmåga, och bland det mest innovativa är Grid-hjulet som vida utklassar ett vanligt nålhjul i att skapa små fina luftbubblor men samtidigt dra väldigt mycket luft. Största skummaren kan maxa på över 3000liter luft per timme.

Den senaste generationens skummare från ATI är försedda med en DC-pumpmotor för låg ljudnivå och har en modern konformad kropp med bred nacke för att optimalt hjälpa det fina skummet att klättra upp i den rejält tilltagna koppen.

Skummarna är trots sin prestanda väldigt utrymmessnåla med som gör att de lätt kan hanteras i en bänk under akvariet. Koppen behöver bara lyftas några mm för att frigöras och ingen kärvande packning håller emot.

För att ha koll på när pumpen behöver rengöras kan skummaren förses med en digital luftflödesmätare, då ser du direkt när flödet går ned från önskad nivå och du märker behovet långt tidigare än du skulle ha gjort annars.

Skummarna finns i två storlekar, 200iS och 250iS, och täcker från ca 500-3000l vattenvolym beroende på krav och belastning.

Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.